VOEDINGSPLAN | BAAS OVER JE VOEDING

Veranderen van je voedingspatroon in je eentje is best lastig. Je wilt afvallen maar je weet niet wat bij jou het beste past. Eerdere diëten hielpen prima maar om dit daarna weer vast te houden lukt steeds maar niet.

Of je voedingspatroon moet nu toch echt dringend veranderen vanwege toenemende gezondheidsklachten. De (huis) arts, praktijkondersteuner of andere hulpverlener heeft je geadviseerd om af te vallen en je leefstijl aan te pakken. Ze adviseren dit omdat je anders (in toenemende mate) medicijnen moet gaan gebruiken. Denk hierbij aan diabetes, hart- en vaatziekten (bv atriumfibrilleren), artrose of slaapapneu. Misschien sta je zelfs op de lijst om geopereerd te worden maar kan dat niet eerder dan dat je een aantal kilo’s kwijt bent geraakt.

Jij bent aanzet!
Wanneer je weet wat je eet, weet welke hoeveelheid je nodig hebt en in welke verhouding, dan pas krijg je inzicht in hoe jouw voedingspatroon kan zorgen voor verbetering van je gezondheid. Door het samen te doen ben je meer gemotiveerd en is het resultaat groter.
Zeker wanneer je wil minderen met medicijngebruik door gezonder te eten (en te leven) dan is het zeker aan te raden dit in overleg te doen. Indien nodig neem ik contact op met jouw praktijkondersteuner of arts.

Programma:

  • Intake en meten | 1 uur
  • In kaart brengen voedingspatroon en bespreken stappenplan
  • Maandelijks evalueren, meten en vervolg stappen bespreken gedurende 6 maanden.
    1 x meting gratis
  • Maandelijks evalueren, meten en vervolg stappen bespreken gedurende 12 maanden.
    2 metingen gratis

Wil je jouw voeding ook de baas zijn?  Laten we snel beginnen

Plan online je afspraak