Chantal

Mijn persoonlijke missie bij het oprichten van Gloedt is om andere mensen te helpen bij het leren weer goed voor zichzelf te zorgen.

Als fysiotherapeut ervaar ik wekelijks mensen met lichamelijke klachten. Zij hebben daarnaast vaak andere aandoeningen waarvoor medicijnen of medische hulp nodig is. Veel van deze klachten ontstaan doordat ze ergens zijn gestopt met goed voor zichzelf zorgen.

Ook heb ik gemerkt dat de behandeling veel meer effect heeft wanneer mensen weer aan zichzelf gaan werken en merken dat het werkt. Dit kan zijn meer bewegen, gezondere voeding, meer rust en beter slapen maar ook een goed onderbouwt plan maken en deze “echt” naleven.

Het vraagt dus inzicht in je eigen leefstijlpatronen, lef om ze te veranderen met kleine stapjes en veel wilskracht om door te zetten en weer op te staan bij terugval.

Mensen motiveren, coachen en bewegen loopt als een rode draad door mijn leven. Als fysio-manueeltherapeute, leefstijlcoach en voormalig gymdocente zie ik het als een bijzondere en mooie uitdaging om (groepen) mensen te helpen zichzelf gezonder maken en ze te laten inzien dat dit wellicht met minder medische hulp of medicijnen kan.

Ik hoop dat ik met Gloedt gemotiveerde mensen
mag begeleiden die een beter inzicht willen in hun leefstijlpatronen en gezondheid, lef hebben langdurig te veranderen en de wilskracht hebben om te volharden in de wens op een betere gezondheid zonder medicijnen en bovenal vitaal oud willen worden.

CHANTAL

Tot snel groetjes Chantal

Plan online je afspraak