FIX JOUW LEEFSTIJL | BAAS OVER JE EIGEN LEEFSTIJL

Veranderen van je leefstijl en voedingspatroon in je eentje is best lastig. Je wilt bijvoorbeeld afvallen, maar je weet niet wat het beste bij jou past. Eerdere diëten hielpen prima maar om dit daarna vast te houden lukt steeds maar niet. Zodra er iets gebeurd in je leven zie je oude patronen terugkomen.

Ook kan het zijn dat je leefstijl en voedingspatroon nu toch echt dringend moeten veranderen vanwege toenemende gezondheidsklachten. De (huis) arts, praktijkondersteuner of andere hulpverlener heeft je geadviseerd om af te vallen en je leefstijl aan te pakken met bewegen, minder stress en meer sociale contacten. Ze adviseren dit omdat je anders (in toenemende mate) medicijnen moet gaan gebruiken. Denk hierbij aan diabetes, hart- en vaatziekten (bv atriumfibrilleren), artrose of slaapapneu. Misschien sta je zelfs op de lijst om geopereerd te worden maar kan dat niet eerder dan dat je een aantal kilo’s kwijt bent geraakt.

Jij bent aan zet!
Samen met mij ga je kijken naar alle aspecten van je leefstijl. Dit doen we aan de hand van het leefstijlroer. Met deze tool kunnen we inzichtelijk maken waarom bv slaapproblemen leiden tot het eten van slechte voeding, minder zin hebben om te bewegen en minder geluk in je leven ervaren. Samen bespreken we hoe we deze vicieuze cirkel zouden kunnen doorbreken met kleine stappen. Verbeter je slaap effectief

Er is veel mogelijk bij Gloedt. Samen maken we een helder plan van aanpak voor het verbeteren van je leefstijl. Dit kan variëren van meer bewegen, een voedingsplan, beter leren ontspannen, ademhalingsoefeningen, beter slapen en samen op zoek gaan naar een leuke hobby om meer in contact te komen met anderen.

Programma:

  • Intake en meten | 60 minuten
  • In kaart brengen voedingspatroon, leefstijlaspecten en bespreken stappenplan
  • Duur van de begeleiding is afhankelijk van je doelen en wensen
  • Kosten: zie ook Tarieven

 Laten we snel beginnen!! Meld je hier aan

Plan online je afspraak